Kyllingebryst med ostefyld og bacon, og melonsalat

(4 personer)
Det skal du bruge:

Tilberedning af kød:

  • 3 store stykker fersk kylling bryst
  • 12 skiver god bacon
  • 100 gr. Revet ost (cheddar eller mozzarella)
  • 2 tsk. Tørrede krydderurter (timian eller oregano)
  • Salt, peber og olivenolie

Dup kylling brysterne tørre med køkkenrulle. Lav et snit, i den tykke side af brystet, og skær en lomme. Pas på at du ikke skærer hele vejen igennem, så der kommer hul. 
Drys krydderier ned i lommen, og prop så meget ost ind i lommen, så den stadig kan lukkes til igen. Pres eventuelt lidt på siderne af brystet, så osten trykkes flad inde i lommen.
Pak nu kylling brysterne ind i bacon, og placer dem i en foliebakke eller i et ildfast fad, men lommen/åbningen opad.
Sæt foliebakken/fadet i grillen, på indirekte varme eller på en bagesten i ca. 25 minutter, eller indtil baconen er sprød.
Skær kylling brysterne i skiver og server dem med en lækker salat eller som vi tit gør, men en skøn kålsalat med fetadressing.

Opskriften er udarbejdet af Grilltips.dk

Tilberedning af tilbehør:

Ingredienser

  • 1 melon efter smag og behag
  • 50 g feta ost
  • 2 rødløg
  • 1 håndfuld frisk koriander
Befri melonen for skrallen og skær den i tern af ca. 2 x 2 cm. Korianderen skylles og 2/3 hakkes groft. 
Feta osten skæres ligeledes i tern og løgene pilles og hakkes fint. Bland det hele sammen og drys til resten af de hele koriander blade over salaten.

Opskriften er udarbejdet af Gastromad.dk 

Anbefalet vin til retten: